Lid worden van BWP

Voor welke zaken is het lidmaatschap noodzakelijk?

Er zijn twee situaties waarvoor het nodig is om lid te zijn: het registreren van een veulen en het kunnen deelnemen aan de activiteiten die behoren tot het nationale activiteiten programma voor paarden en pony’s BWP. Om deel te kunnen nemen aan de prijskampen moet het lidgeld uiterlijk bij de aanvang ervan betaald worden.Daarnaast zijn er een aantal ledenvoordelen en diensten die beterkoop en soms zelfs gratis geleverd worden voor wie zijn lidgeld betaalde. Het abonnement op EquiTime is inbegrepen in het lidmaatschap.

B-Lidmaatschap

Dit lidmaatschap is noodzakelijk voor deelname aan de prijskampen, inschrijving van de veulens, wijzigingen van eigendom voor het stamboek,…Wat is het B-Lidmaatschap?Iemand die paarden op naam heeft en op een adres woont waar een ander persoon het lidmaatschap op naam heeft, dient B-lid te zijn.Het B-Lidmaatschap komt in 2021 op € 30,50- wanneer er paarden op naam van de betrokkene staan.

Om lid te worden van in het begin van het jaar

Het lidmaatschap loopt van januari tot januari.  Wie al lid was het voorgaande jaar en dit niet opzegde, is automatisch akkoord met de verlenging en hoeft enkel de betaling te doen via de uitnodiging die je daarvoor krijgt. Leden van daarvoor krijgen een andere uitnodiging.

Zoals aangegeven op de formulieren die u in uw brievenbus ontvangt, kan het lidgeld 2021 van €86,75 voldaan worden door overschrijving op de rekening BE40736403684863 van Belgian Warmblood – BWP. Gebruik bij de betaling zeker ook de gestructureerde mededeling. Dat maakt de verwerking erg eenvoudig.

Lid worden vanuit het buitenland (Europa)

Betalingen vanuit het buitenland worden best gedaan via een internationale overschrijving waarbij gebruik gemaakt wordt van het IBAN nummer, BE40 736403684863, en de BIC (swift) code, KREDBEBB. Lidmaatschap vanuit het buitenland kost in 2021 € 99,75.

;