Veilinghensten

BWP Top Stallion Auction 2019

Veiling van gekeurde en niet-gekeurde hengsten

Na enkele succesvolle edities, wordt ook in 2019 de BWP Top Stallion Auction georganiseerd. Het evenement zal plaatsvinden op de zaterdag van de Tweede Fase van de hengstenkeuring, namelijk 19 januari in het Azelhof te Lier.

Volgende hengsten kunnen deel uitmaken van de collectie:

 • kandidaat-dekhengsten door naar derde dag Tweede Fase 2019 worden ter plaatse geveild, diegenen die niet doorgaan naar de derde dag, komen in de online auction die plaatsvindt van 19-21 januari 2019 

Selectie overeenkomst

Verkoopsvoorwaarden

RX'en van de veilinghengsten zijn op te vragen via info@bwp.be

Telefonisch bieden

Kan u niet aanwezig zijn tijdens de BWP Top Stallion Auction? Geen probleem.U kan ook telefonisch bieden. Hiervoor dient u zich op voorhand aan te melden bij het veilingteam.

Neem contact op met Lieve De Greeff (+32 497 538 982) vóór de veiling en breng haar op de hoogte van uw interesse. U zal dan tijdens de veiling door iemand van het veilingteam gecontacteerd worden op het ogenblik dat de hengst van uw keuze wordt geveild.

Ter bevestiging hebben we uw volledige gegevens nodig op voorhand. Een geschreven toelating om te bieden of bankgarantie dient te worden doorgestuurd per e-mail. De aankoopovereenkomst zal u binnen de 24 uur na de veiling worden toegestuurd.

Stappenplan online bieden

 • Stap 1: Registreer uzelf bij BWP
 • Klik op deze link: https://bwp.weauction.nl/register om een account aan te maken.
 • Op deze pagina vult u uw persoonlijke gegevens in en gaat u akkoord met de veilingvoorwaarden, deze kunt u lezen door op de linkte klikken. Hierna klikt u op de button "Registreer nu".Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail.
 • Stap 2: Wacht tot uw account is geverifieerd door BWP
 • Voor het online bieden op de veiling dient uw account goedgekeurd te worden door BWP. Wij lopen uw account door en vragen eventueel om een additionele informatie. Dit kan tot 2dagen duren. Wanneer uw account is goedgekeurd ontvangt u hierover een e-mail met een link, waarmee u een gebruikersnaam en wachtwoord kunt aanmaken.
 • Stap 3: Bied online op de veiling
 • Op veilingdagen kunt u vanaf twee uur voorafgaand aan de veiling op de biedpagina, via de volgende link: https://bwp.weauction.nl/login . Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in, u gaat dan direct naar de biedpagina.
 • Voordat u kunt bieden moet u eerst de biedknop ontgrendelen, door de knop ontgrendel biedknop. Na het ontgrendelen van de biedknop biedt u live mee op de veiling door een enkele klik op de biedknop. Om de snelheid van bieden te garanderen wordt geen bevestiging van uw bodgevraagd.Op de biedknop wordt steeds het laatst gevraagde bod weergegeven. Tijdens de veiling dient u bereikbaar te zijn op het door u opgegeven mobiele telefoonnummer wat u heeft ingevoerd in uw profiel.
 • Stap 4: U bent de hoogste bieder
 • Indien u de hoogste bieder bent ontvangt u een email met de bevestiging daarvan. Na afloop van de veiling wordt er contact met u opgenomen.
 • Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Stuurt u dan een e-mail naar info@belgian-warmblood.com
 • Voor technische vragen kunt u vanaf 2 uur voorafgaand aan de veiling contact opnemen met onze technische helpdesk via +31(0)10-742 18 12.