Veilinghensten

BWP Top Stallion Auction 2019

Veiling van gekeurde en niet-gekeurde hengsten

Na enkele succesvolle edities, wordt ook in 2019 de BWP Top Stallion Auction georganiseerd. Het evenement zal plaatsvinden op de zaterdag van de Tweede Fase van de hengstenkeuring, namelijk 19 januari in het Azelhof te Lier.

Volgende hengsten kunnen deel uitmaken van de collectie:

  • kandidaat-dekhengsten door naar derde dag Tweede Fase 2019 worden ter plaatse geveild, diegenen die niet doorgaan naar de derde dag, komen in de online auction

Selectie overeenkomst

Verkoopsvoorwaarden

Telefonisch bieden

Kan u niet aanwezig zijn tijdens de BWP Top Stallion Auction? Geen probleem.U kan ook telefonisch bieden. Hiervoor dient u zich op voorhand aan te melden bij het veilingteam.

Neem contact op met Lieve De Greeff (+32 497 538 982) vóór de veiling en breng haar op de hoogte van uw interesse. U zal dan tijdens de veiling door iemand van het veilingteam gecontacteerd worden op het ogenblik dat de hengst van uw keuze wordt geveild.

Ter bevestiging hebben we uw volledige gegevens nodig op voorhand. Een geschreven toelating om te bieden of bankgarantie dient te worden doorgestuurd per e-mail. De aankoopovereenkomst zal u binnen de 24 uur na de veiling worden toegestuurd.