Eerste oefennamiddag vrijspringen 11 december 2021 - AFGELAST

knipsel

Eerste oefennamiddag vrijspringen 11 december 2021 - AFGELAST

belgian_warmblood

knipsel

Startdatum

11/12/2021

Einddatum

11/12/2021

Type

Jonge paarden

BWP-gewest Zuid-Oost-Vlaanderen organiseert op zaterdag 11 december 2021 haar eerste oefennamiddag vrijspringen. Dit zoals ieder jaar in het kader van het Open Kampioenschap Vrijspringen.

Zowel beide oefennamiddagen als de finalewedstrijd, het “Open Kampioenschap Vrijspringen”, gaan door bij Stal Martens in Tielt.

U houdt dus best volgende data vrij in uw agenda:

  • eerste oefennamiddag op zaterdag 11 december 2021
  • tweede oefennamiddag op zaterdag 5 februari 2022
  • finale Open Kampioenschap Vrijspringen op zondag 20 februari 2022

De oefennamiddagen én finalewedstrijd zijn voorbehouden voor 2 en 3-jarige paarden (geboren in 2020 en 2019) geregistreerd bij eender welk erkend warmbloedpaardenstamboek. Voor deelname aan de finale hoeft u enkel deel te nemen aan één van de twee oefennamiddagen. Voor de 2-jarigen geldt de finalewedstrijd eveneens als selectie voor het vrijspringen Jumping Melchelen 2022.

De paarden – zowel bij de reeks 2 als 3-jarigen - die voor de oefennamiddag op voorhand ingeschreven worden, komen op een vooraf bepaalde startlijst die vooraf gepubliceerd zal worden op onze site. Paarden die ter plaatste ingeschreven worden, kunnen deelnemen nà de paarden die op de vooraf bepaalde startlijst vermeld staan. Dit om voor iedereen een vlot verloop te kunnen garanderen. Alle deelnemers die op voorhand inschrijven, worden gevraagd een half uur op voorhand aan te melden op het secretariaat.

Alle bij-inschrijvingen komen op een aparte lijst en zullen volgens volgorde van aanmelden op het secretariaat kunnen aantreden in de piste nà de paarden (van dezelfde leeftijdscategorie) die op voorhand aangemeld werden.

Inschrijven ter plaatse blijft dus sowieso steeds mogelijk! Online inschrijven voor de eerste oefennamiddag kan t.e.m. donderdagavond 2 december via de site door te klikken op deze link. Daarna kan er natuurlijk ook nog altijd per mail ingeschreven worden. Binnenkort kan u ook voor de finale online inschrijven.

Voor meer info kan u uiteraard ook nog altijd mailen naar davy.moreels@skynet.be.