Oefennamiddag vrijspringen BWP Zuid-Oost-Vlaanderen

knipsel

Oefennamiddag vrijspringen BWP Zuid-Oost-Vlaanderen

belgian_warmblood

knipsel

Startdatum

05/02/2022

Einddatum

05/02/2022

Type

Jonge paarden

Na de afgelasting van de eerste oefennamiddag in december, wil BWP-gewest Zuid-Oost-Vlaanderen op zaterdag 5 februari 2022 haar tweede oefennamiddag vrijspringen organiseren. Dit zoals ieder jaar in het kader van het Open Kampioenschap Vrijspringen.

Zowel deze oefennamiddag als de finalewedstrijd, het “Open Kampioenschap Vrijspringen” dat zal plaatsvinden op zondag 20 februari, gaan door bij Stal Martens in Tielt.

De oefennamiddag én finalewedstrijd zijn voorbehouden voor 2 en 3-jarige paarden (geboren in 2020 en 2019) geregistreerd bij eender welk erkend warmbloedpaardenstamboek. Voor de 2-jarigen geldt de finalewedstrijd eveneens als selectie voor het vrijspringen Jumping Mechelen 2022.

Om zo coronaveilig mogelijk te kunnen werken, zullen er dit jaar géén inschrijvingen ter plaatse toegelaten worden en zullen alle paarden – zowel bij de reeks 2 als 3-jarigen - op een vooraf bepaalde startlijst komen met een vooraf bepaald tijdstip van aantreden. Deze lijst zal vooraf gepubliceerd worden op onze site. Alle deelnemers worden gevraagd zich aan hun tijdstip te houden en zich zoals gewoonlijk vooraf aan te melden op het secretariaat.

Online aanmelden voor de eerste oefennamiddag kan t.e.m. zondagavond 23 januari via de site door te klikken op deze link. Na deze datum kan er nog ten laatste tot uiterlijk woensdagavond 2 februari vooraf per mail ingeschreven worden. Binnenkort kan u ook voor de finale online inschrijven. Deelname van BWP-paarden kost 15 euro paard. Paarden uit een ander stamboek 25 euro per paard.

Voor meer info kan u uiteraard ook nog altijd mailen naar davy.moreels@skynet.be.

Filenaam Beschrijving Type Download
DEELNEMERS OEFENNAMIDDAG 05-02-22 INTERNET.pdf STARTLIJSTEN 2-JARIGEN (PAGINA 1 EN 2) en 3-JARIGEN (PAGINA 3 EN 4) Startlijsten Download