Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap, Zuid-Oost-Vlaanderen

knipsel

Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap, Zuid-Oost-Vlaanderen

belgian_warmblood

knipsel

Startdatum

23/06/2018

Einddatum

23/06/2018

Type

Prijskampen

Online inschrijven voor het Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap en aanmelden als kandidaat veilingveulen kan u t.e.m. zondagavond 17 juni via deze weg. Gelieve het inschrijvingsgeld tegen 20 juni te storten op het rekeningnummer van BWP Zuid-Oost-Vlaanderen: BE04 7350 3831 9331 (graag met vermelding eigenaar + naam van het deelnemende veulen).

Voor BWP-veulens bedraagt het inschrijvingsgeld 25 euro per veulen, voor niet BWP-veulens  is dit 30 euro per veulen. In beide gevallen krijgen de deelnemers ter plaatse voor ieder effectief deelgenomen veulen 10 euro waarborg terug. De opgave voor het selectiemoment van de Belgian Foal Auction is gratis!

NIEUWE LOCATIE

KI Center EKWI – Morelgem 59 A – 9520 Vlierzele

Prachtig aangelegde all-weather piste van 60 x 30 meter

Voldoende parkeergelegenheid!

 

SELECTIEMOMENT BELGIAN FOAL AUCTION

De Belgische fokkerij zit momenteel helemaal in de lift, daarom biedt het gewestbestuur van BWP Zuid-Oost-Vlaanderen dit jaar aan fokkers ook de kans om via hun deelname aan het Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap hun veulen(s) aan te bieden bij het selectiecomité van de Belgian Foal Auction dat ter plaatse aanwezig zal zijn.

De Belgian Foal Auction was vorig jaar een groot succes en gaat dit jaar door op zaterdag 11 augustus tijdens het internationaal driesterren concours en Landbouwbeurs LimAgro in Sentower Park (Opglabbeek). Het veilingcomité is ook dit jaar op zoek naar interessante veulens om aan hun koperspubliek aan te kunnen bieden. Voor BWP Zuid-Oost-Vlaanderen is de samenwerking met de Belgian Foal Auction een uitzonderlijke kans om haar deelnemers de mogelijkheid te geven hun veulen te vermarkten tijdens een evenement met internationale uitstraling waar kopers uit binnen -en buitenland aanwezig zullen zijn!

Het enige wat u als fokker hoeft te doen, is tijdens uw inschrijving voor deelname aan het veulenkampioenschap uw veulen ook aan te melden als kandidaat veilingveulen. Let wel, de Belgian Foal Auction is enkel op zoek naar veulens die bij geboorte BWP geregistreerd werden.

Voor info en inschrijvingen kan u ook contact op nemen met het BWP-gewestsecretariaat Zuid-Oost-Vlaanderen via e-mail naar davy.moreels@skynet.be of bel naar 0478 / 58 44 31.

Filenaam Beschrijving Type Download
flyer zovl web.jpg Digitale flyer Info Download
Wegbeschrijving KI Center Ekwi - Vlierzele.pdf Wegbeschrijving Info Download
VOORWAARDEN BELGIAN FOAL AUCTION.pdf Voorwaarden Belgian Foal Auction Info Download
Filenaam Beschrijving Type Download
UITSLAG HENGSTVEULENS.xls Uitslagen hengstveulens Uitslagen Download
UITSLAG MERRIEVEULENS.xls Uitslagen merrieveulens Uitslagen Download